29.1.11

Hejhej huvestanJ och jag åkte in en heldag till Stockholm. Började med en solig promenad till Söder, kikade in på Monki en sväng och letade oss sedan upp på en hemmahos-loppis där jag hittade eventuella delar till maskeradoutfit. Trött i fötter och tom i magen - kafé String med mozarellamacka, äppelpaj, en kopp varm choklad och en cola. Mer klädletande, J köpte en del t-shirts och jag hittade snyggbyxor för 100 spänn. Lite senare en stor öl och en ännu större hamburgare på Harry B James, dundergott. Och J somnade på Centralen när vi väntade på tåget hem.

1 kommentar:

  1. fuck eyah string!!!!

    asså jag köper ardell fashion lashes på åhlens för 65 spänn typ och limmet som man kan köpa av samma märke kostar 45 och räcker skitlänge, ahr aldrig gjort slut på ett innan jag tappat bort det nånstans efter ett år typ.

    annars beställde jag mina på bodyline, en gothclolita-kläder-sida som skickar över hela världen. de kostar 6 kr per paket och frakten är rätt hög för det är ju i japan men gör som jag och köp typ 40 par för 250 spänn. tror frakten alltid är på 20 dollar vad du än beställer. och varje ögonfranspar kostar 1 dollar där. och de är sjukt snygga plus finns skitmånga! googla bodyline japan cosplay typ så kommer det upp.


    så visst, det billiga priset på ebay kan stämma! prova där och säg sen hur det gick! saknar dig också raraste timjan :* :* :*

    SvaraRadera